Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PYTANIE DOTYCZĄCE KUPNA BF 3

matis1910rks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczesniej mnie bf 3 nie kręcił jednak zobaczyłem ostatnio jak gra brat i mi sie spodobała ta gierka

postanowiłem sobie kupic wiec zaczałem szukac na necie . znalazłem cos takiego:

http://www.keye.pl/games/product/id/3549/Battlefield-Battlefield-3-Limitowana

mozecie mi powiedziec czy to jest normalna gra czy to jakis przewał ? bo cos chyba za tanio jak na taką gre

z góry dziękuje

Opublikowano

dzieki wielkie za ostrzezenie to mam jeszcze pytanko

czy jak kupie z tej strony :

http://www.mediamarkt.pl/gra-electronic-arts-battlefield-3,id-155617

to to jest sama gra bez dodatków z tego co sie orientuje . to moje pytankok jest takie : czy opłaca sie kupować bez dodatków?

bo chodzi mi o to czy np bf3 multi bez dodatków ma tak jakby inne servery czy to jest na tej zasadzie ze jak nie mam dodatków to np nie mam tylko jakichś broni ?

Opublikowano

nie kupuj z tej strony po miesiącu nie masz już konta.

lepiej idź do Empiku czy innego zaufanego ci sklepu.

Co ty pierdolisz? Keye.pl to bardzo dobra strona, ja kupilem klucz do BF3 z allegro i jakos na nim jade bez problemu to czemu niby mialby stracic konto po miesiacu skoro keye.pl jest bardziej zaufane niz alledrogo? Wytlumacz mi DLACZEGO ma stracic konto bo nie rozumiem.

dzieki wielkie za ostrzezenie to mam jeszcze pytanko

czy jak kupie z tej strony :

http://www.mediamark...eld-3,id-155617

to to jest sama gra bez dodatków z tego co sie orientuje . to moje pytankok jest takie : czy opłaca sie kupować bez dodatków?

bo chodzi mi o to czy np bf3 multi bez dodatków ma tak jakby inne servery czy to jest na tej zasadzie ze jak nie mam dodatków to np nie mam tylko jakichś broni ?

Nie sluchaj kolegi UP. Bierz klucz z keye.pl ten co podales. Tylko to jest wersja elektroniczna, dostaniesz sam klucz do gry (+dlc b2k) i bedziesz musial sciagac 18gb przez origin ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Co ty pierdolisz? Keye.pl to bardzo dobra strona, ja kupilem klucz do BF3 z allegro i jakos na nim jade bez problemu to czemu niby mialby stracic konto po miesiacu skoro keye.pl jest bardziej zaufane niz alledrogo? Wytlumacz mi DLACZEGO ma stracic konto bo nie rozumiem.

Nie sluchaj kolegi UP. Bierz klucz z keye.pl ten co podales. Tylko to jest wersja elektroniczna, dostaniesz sam klucz do gry (+dlc b2k) i bedziesz musial sciagac 18gb przez origin ;)

mój kolega zakupił ze strony keye.pl minecrafta no i stracił kase bo po miesiącu skasowali mu konto drogi kolego.

po drugie na różnych forach piszą że ta strona ma nielegalne keye, nie wiem czy to prawda ale lepiej pójść do sklepu.

Opublikowano

Byłem wczoraj w empiku i widziałem za 89.99zł i nie wiem czy kupić keya czy samą grę bo neta nie mam zbyt dobrego pobierało by mi się z 3 dni ;[

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

mój kolega zakupił ze strony keye.pl minecrafta no i stracił kase bo po miesiącu skasowali mu konto drogi kolego.

po drugie na różnych forach piszą że ta strona ma nielegalne keye, nie wiem czy to prawda ale lepiej pójść do sklepu.

Kumpel ma borderlands 2 od nich i wszystko dziala. Nie spotkalem sie z przypadkiem gdzie ktorys z moich znajomych mial problem z nimi. Moge sie mylic ale mi i mojemu "otoczeniu" tak sie nie zdazylo ; )

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Kupuj na keye.pl. Sam mam od nich klucz i od premiery nie ma żadnego problemu.

BTW. Kiedyś była taka promocja na WoW'a. 65zł za całość (battle chest + cata + mop + miesiąc gry za darmo). Warto wyczekiwać takich okazji.

Opublikowano

Również mam od nich bf3 + premium i wszystko śmiga od kilku miesięcy bez żadnych problemów.

Opublikowano

Minecraft to co innego. Widocznie key z kradzionych kart kredytowych, takie Mojang kasuje. EA się tym nie przejmuje.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...